Εντυπωσιακά χτενίσματα για το γάμο σας!

 

 

Ποια είναι τα νυφικά χτενίσματα που είναι στη μόδα;


     Φυσικά, ας μην ξεχνάμε και τις τάσεις της μόδας, η οποία κυριαρχεί σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Ειδικότερα όταν μιλάμε για τις fashionistas, οι οποίες ακολουθούν πιστά την μόδα και σκοπεύουν να παντρευτούν, έχουμε ετοιμάσει μια σειρά από εικόνες με χτενίσματα, που απευθύνονται σε αυτές.

      Πιο συγκεκριμένα, για την τρέχουσα σεζόν ιδιαίτερα δημοφιλής είναι η ρομαντική εικόνα για μια νύφη. Σύμφωνα με αυτή, τα μαλλιά μαζεύονται στην κορυφή του κεφαλιού δημιουργώντας μια ανάλαφρη αφέλεια με μπούκλες που τοποθετούνται απαλά κατά μήκος των κροτάφων. Τα φυσικά νυφικά χτενίσματα και νυφικό μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα σημαντικά τη φετινή σεζόν. Ιδανικά,  για ένα όμορφο αποτέλεσμα και για να αναδειχτεί το χτένισμα, τα μαλλία διακοσμούνται με βελούδινα φυσικά ή τεχνητά λουλούδια.
     Μια ακόμα τάση της φετινής σεζόν είναι η δημιουργία  νυφικών χτενισμάτων σε στυλ της δεκαετίας του '40, με κυματιστά μαλλιά σε στυλ «Chicago». Αυτό το χτένισμα δίνει μια αίσθηση αίγλης και κομψότητας και είναι κατάλληλο για κάθε μήκος μαλλιών.
    Επιπλέον, χτενίσματα που είναι εξίσου αποδεκτά τη νέα σεζόν, είναι αυτά που εστιάζουν στα περιποιημένα μαλλιά πιασμένα σε ένα απέριττο κότσο που μαζεύεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Εδώ συεγκεκριμένα, για την καλύτερη δυνατή λάμψη και για να αναδειχτεί το χτένισμα, τα μαλλιά πιάνονται γύρω γύρω στο κεφάλι. Για να προσδωθεί περισσότερη ομορφιά θα χρειαστούν κομψά αξεσουάρ όπως τιάρες, στρας ή καρφίτσες. 

     Τέλος, οι πλεξούδες δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα. Για το 2018 όσο πιο πολύπλοκες είναι οι πλεξούδες, τόσο περισσότερο θα βρίσκονται στη μόδα. Επίσης, ένα ταιριαστό συμπλήρωμα για το νυφικό χτένισμα είναι τα στρας, οι πούλιες, οι γιρλάντες και τα φυσικά ή τεχνητά λουλούδια.


Συμβουλές για την επιλογή του νυφικού σας χτενίσματος


- Είναι καλύτερα να επιλέξετε το χτένισμα για το γάμο σας, αφού πρώτα γίνει η επιλογή του φορέματος. Η αιτία βρίσκεται στο ότι είναι σημαντικό η εικόνα μιας νύφης να βρίσκεται συνολικά σε απόλυτη αρμονία.
- Διαλέξτε μια φωτογραφία του χτενίσματος που σας αρέσει για να τη δείξετε στον κομμωτή, ο οποίος με βάση τη φωτογραφία που επιλέξατε θα σας πεί τον τρόπο που θα προσεγγίσει το εν λόγω χτένισμα και πως ακριβώς θα προσθέσει σε αυτό τη δική σας εκδοχή.
- Πρέπει να κάνετε πρόβα το νυφικό χτένισμα του γάμου σας, ώστε να γνωρίζετε επακριβώς πως θα είναι τα μαλλιά σας την ημέρα του γάμου.
- Στην πρόβα αυτή θα πρέπει να αναφέρετε στο κομμωτή όλες σας τις επιθυμίες για το τι και το πως ακριβώς το θέλετε.
- Βεβαιωθείτε για το πόσο χρόνο ακριβώς θα χρειαστεί η ολοκλήρωση του νυφικού χτενίσματος και προσθέστε επιπλέον άλλα 30 λεπτά για τυχόν απρόοπτα.
- Προσδιορίστε εκ των προτέρων τα απαραίτητα αξεσουάρ, εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες μιας και αυτό θα είναι μεγάλη σπατάλη χρόνου την ημέρα του γάμου.
- Σε καμία περίπτωση μην κάνετε πειράματα στα μαλλιά σας πριν από το γάμο. Είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για οτιδήποτε θελήσετε. Τα νυφικά χτενίσματα διακρίνονται για την ποικιλομορφία τους, κάνοντας έτσι δυσκολότερη την επιλογή της μελλοντικής νύφης. Φυσικά, μπορείτε να μελετήσετε τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και τα περιοδικά, αλλά τα πιο όμορφα νυφικά χτενίσματα δεν μπορεί να προκύψουν χωρίς την απαιτούμενη επαγγελματική προσέγγιση, διότι μόνο ένας κομμωτής είναι σε θέση να σας περιγράψει τι χτένισμα είναι καταλληλότερο για σας αυτή την γιορτινή μέρα.