Νυφικά χτενίσματα με φράντζα
Με φράντζα

Οι αφέλειες και η φράντζα χωρίς αμφιβολία είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χτένισμα, που κάποιος μπορεί να πει πως δεν πηγαίνει εύκολα σε όλα τα σχήματα προσώπου. Παρόλα αυτάοι αφέλειες μπορούν να δώσουν έναν άλλο αέρα στο κούρεμα και να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα, όσο απλό και αν είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι η σωστή και κατάλληλη επιλογή για το σχήμα του προσώπου.

Φέτος η ανέμελη φράντζα επιλέχθηκε από πολλές διάσημες κυρίες οι οποίες τόλμησαν και ακολούθησαν την μόδα στα κουρέματα και τα χτενίσματα τους αποδεικνύοντας ότι η φράντζα ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσετε και εσείς;;; Και αν ήδη το έχετε τολμήσει, γιατί να μην αναδείξετε την φράντζα σας στο γαμήλιο χτένισμα σας;;;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο χτενίσματος ώστε να πλαισιώσετε όμορφα το πρόσωπο σας και να τονίσετε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά σας. Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ όπως στέκες, τιάρες και πέπλα που αδιαμφισβήτητα θα απογειώσουν το χτένισμα με τη φράντζα.

Οι ίσιες αφέλειες μπορεί να έχουν όλα τα μήκη. Μπορεί να είναι κοντές, οι οποίες ταιριάζουν κυρίως στα πιο κοντά μαλλιά μιας και χαρίζουν περισσότερη ένταση και αρμονία. Μπορεί να είναι μεσαίου μήκους και να φτάνουν μέχρι και τα φρύδια αλλά αυτά να φαίνονται ή και πιο μακριές και να τα καλύπτουν. Αυτές δείχνουν υπέροχες και αναδεικνύουν τα μακριά μαλλιά, είτε είναι αφημένα κάτω, είτε όταν είναι πιασμένα σε ένα εντυπωσιακό κότσο η πλεξούδα.

Υπάρχουν βέβαια και οι ασύμμετρες αφέλειες ή αλλιώς φράντζα, οι οποίες συνδυάζονται πολύ εύκολα με όλα τα κουρέματα και μήκη μαλλιών. Επιπρόσθετα το χτένισμα παραμένει υπέροχο και η φράντζα ενώνεται φυσικά είτε τα μαλλιά είναι ίσια, είτε σγουρά ή σπαστά. Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει πραγματικά σε όλα τα σχήματα προσώπου και το αποτέλεσμα είναι απλά υπέροχο.