Νυφικά χτενίσματα χωρίς φράντζα
Χωρίς φράντζα

Ανεξάρτητα από το αν τα μαλλιά είναι μακριά, μεσαίου μήκους ή και κοντά οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν κουρέματα χωρίς φράντζα ή αφέλειες. Τα μαλλιά έτσι, είναι αναμφίβολα πιο εύκολα και πιο ξεκούραστα στο κάθε χτένισμα και φυσικά δεν έχεις να ανησυχείς αν η φράντζα που έκανες τελικά όντως είναι η καλύτερη επιλογή. Από την άλλη πλευρά, οι δυνατότητες που υπάρχουν όσον αφορά το νυφικό χτένισμα δεν μειώνονται καθόλου!

Εντυπωσιακοί ψηλοί κότσοι και σικάτα χαμηλά σινιόν, νεραϊδένιες πλεξούδες και ανάλαφρες μπούκλες, όλα τα χτενίσματα φαίνονται υπέροχα σε μαλλιά χωρίς φράντζα. Επιπλέον όλες οι νύφες την ημέρα του γάμου τους θέλουν να είναι ξεχωριστές. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους. Σε ένα γαμήλιο χτένισμα χωρίς φράντζα όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου αναδεικνύονται και το νυφικό μακιγιάζ ολοκληρώνει την θεαματική εμφάνιση.

Αν πάλι θέλετε να κάνετε μια πιο μεγαλοπρεπή εμφάνιση, μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιοδήποτε αξεσουάρ εσείς θέλετε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς όλα ταιριάζουν σε ένα τέτοιο χτένισμα, από το πιο διακριτικό λουλούδι η στρας μέχρι τις βασιλικές τιάρες και τα μακριά πέπλα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την κατάλληλη και σωστή λύση μέσα από τις αμέτρητες που σας παρουσιάζουμε έτσι ώστε να νιώθετε αλλά και να είστε μια πανέμορφη νύφη και να κλέψετε την παράσταση.