Εξτε βλεφαρίδων

1.Τι είναι η τοποθέτηση των βλεφαριδων;
2.Ποια είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση των βλεφαριδων3D.
3.Χαρακτηριστικά των βλεφαρίδων.
4.Πώς είναι η διαδικασία της τοποθέτησης.
5.Βίντεο: Η τεχνολογία τοποθέτησης 3D βλεφαρίδες.
6.Πώς να φροντίσετε της βλεφαρίδες μετά την τοποθέτηση.
7. Φωτογραφίες πριν και μετά την τοποθέτηση 3D βλεφαρίδες.


Για να φαίνονται όμορφα απο το πρωί και όλη την ημέρα, τα κορίτσια πρέπει να κάνουν την προσπάθεια και να ξοδεύουν πολύ χρόνο. Να χρησιμοποιούν καλλυντικά για τα μάτια ειναι καθημερινή διαδικασία. Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να διαλεξουνε απόχρωση για τα μάτια, και το βράδυ μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε όλο το μακιγιάζ. Έχετε ποτέ σκεφτεί πώς να χρησιμοποιείτε αυτό το χρόνο για κάτι πιο χρήσιμο; Γιόγκα, γυμναστική, ασκήσεις, νόστιμο πρωινό - αυτές είναι κάποιες δραστηριότηρες που θα θέλατε να κάνετε τα πρωινά και όχι να βάφετε τις βλεφαρίδες με την μάσκαρα.Οι επαγγελματίες του μακιγιάζ έχουν προχωρήσει σε ένα νέο επίπεδο.Οι 3D βλεφαρίδες εξοικονομεί το χρόνο σας και όχι μόνο.

Τι ειναι 3D εξτε των βλεφαριδών

Έχετε παρατηρήσει τους διάσημους του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί με εκφραστικά μάτια; Και στην επαγγελματική διαφήμιση οι βλεφαρίδες των ηθοποιών και των μοντέλων είναι πάντα με ένα απίστευτο όγκο. Αυτό είναι ένα είδος των καλλυντικών που κάνει θαύμα; Την απάντηση ίσως ήδη τη γνωρίζετε. Οι βλεφαρίδες δεν μπορεί να γίνουν αφράτες ενώ έχουν μια φυσική εμφάνιση, ακόμη και αν βάζετε μια καλη μάσκαρα σαφώς θα είναι κάπως διαφορετικό το αποτέλεσμα.

Εξτε των βλεφαρίδων με 3D αποτέλεσμα ειναι μια διαδικασία που έχει ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες τεχνολογίες. Ενώ θα διαρκήσει περίπου 3 ώρες, να θεωρηθεί ως χαλάρωση. Η διαδικασία τοποθέτησης δεν ποναει , γίνεται στο χώρο , όπου ο επαγγελματιας έλαβε ειδική πιστοποίηση στον κλάδο. Οι βλεφαρίδες θα δείχνουν πολυ φυσικές.

Τι υλικά χρησιμοποιούνται για τοποθέτηση 3D-βλεφαρίδες

3D-βλεφαρίδες ειναι μια διαδικασία η οποία χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, είναι ασφαλές και ανήκε στην κατηγορία premium. Το κύριο πλεονέκτημα είναι υποαλλεργικό, και δεν προκαλεί το ελάχιστο ερεθισμό στα βλέφαρα. Τα υλικά από τα οποία δημιουργούν τεχνήτες βλεφαρίδες είναι κοντά στην ανθρώπινη δομή της τρίχας. Με την ιδιότητά τους χρησιμοποιούνται συνθετικά νήματα micropolyester - δεν σπάνε, και φαίνεται ρεαλιστικό.

Σε σχέση με τις τελευταίες τάσεις και την ανάπτυξη της τεχνολογίας στον τομέα των 3D-βλεφαριδών, προσφέρει μικροΐνες σε διάφορες αποχρώσεις. Για εκφραστικά μάτια, χρησιμοποιούντε μερικά χρώματα που δημιουργούν μια κλίση.Οι Ποιοτικές βλεφαρίδες δεν θα βλάψουν τη φυσική δομή των τριχών τις βλεφαρίδας, αντέχουν το νερο, τα δάκρυα, τον ήλιο και τη σκόνη.

Στην διαδικασία χρησιμοποιήτε 3D απολιπαντικό ,υποαλλεργική κόλλα, ένα σταθεροποιητή. Το πρώτο συστατικό εφαρμόζεται πριν από την εφαρμογή των βλεφαρίδων να απομακρύνουν τη βρωμιά και το λίπος από τα βλέφαρα. Έτσι οι τρίχες θα κολλήσουν κοντά στις φυσικές.Η κόλλα είναι μαύρη, δίνοντας το αποτέλεσμα του eyeliner, ή διαφανή. Πριν από τη χρήση για τη διαδικασία τοποθέτησης περνά δερματολογικές εξετάσεις, έτσι ώστε η αλλεργική αντίδραση δεν είναι δυνατή (εξαίρεση - ιδιοσυγκρασία).

Χαρακτηριστικά 3D βλεφαρίδων

Φυσικές βλεφαρίδες 3D-βλεφαρίδες ειναι το κύριο χαρακτηριστικό. Δεν είναι κάθε επαγγελματιας έτοιμος να κάνει τη δουλειά τόσο προσεκτικά, έτσι ώστε να λάβει τα αποδεδειγμένα επαγγελματία. Η τεχνολογία τριχα τριχα διαφέρει από τη δέσμη, έτσι ώστε οι βλεφαρίδες είναι κολλημένες 1 χιλιοστό μέχρι τη βάση της δικής σας, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε οποιαδήποτε ενόχληση όταν φοριέται, και τα μάτια φαίνονται φυσικά. Η επίδραση της διαδικασίας 3D-βλεφαρίδες διαρκεί περίπου 3 μήνες.

Πώς είναι η διαδικασία της τοποθέτησης

Τον πραγματικό επαγγελματία των βλεφαρίδων επέκτασης με αποτέλεσμα 3D μπορούμε να τον συγκρίνουμε με έναν κοσμηματοπωλοι. Φανταστείτε πόσο προσοχή θα χρειαστεί για να δεί καθαρά κάθε τρίχα , και να κολλήση σε αυτό. Η διαδικασία ξεκινά με τον καθορισμό τον τύπο του δέρματος σας, το σχήμα των ματιών και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεχίστε να προσδιορίζει την ευελιξία, να βρει την ιδανική ποσότητα των συνθετικών ινών με την απαιτούμενη καμπυλότητα.

Αφαιρείται εντελώς το μακιγιάζ στις βλεφάρίδες. Για να μην κολλησουν οι άνω και οι κάτω βλεφαρίδες μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της διεργασίας , χωρίζονται από ταινία σφράγισης. Μετα ειναι μια λεπτή διαδικασία 3D-βλεφαρίδες.Ο επαγγελματίας αρχίζει να τοποθετει σε κάθε βλεφαρίδα 2-3 τεχνητές τρίχες, εναλλάσσοντας το μήκος, το χρώμα ή την κάμψη. Αν θέλετε φυσικά, θα προσεγγίσει το πάχος των ινών των 0,15 χιλιοστών.Η παχιά όψη λαμβάνεται με 0,2 χιλιοστά. 3D όγκου, όπως στη διαφήμιση ενώς περιοδικού - 0,25 mm.

Πρεπει να συζήτησετε με τον τεχνήτη το τελικό αποτελέσμα. Με μικρές φυσικές βλεφαρίδες θα πρέπει να τοποθετήσετε πιο μακριές τρίχες. Αν θέλετε να επιτύχετε των όγκο πρέπει να βάλετε πιο πολλά. Για να δημιουργηθεί το γατίσιο μάτι, τοποθετούνται η βλεφαρίδες των μεσαίου μήκους, και στα εξωτερικά μέρη του ματιού πιο μακρια. Μετά τη διαδικασία εφαρμόζεται συναρμολογητής.

Βίντεο: Η τεχνολογία της τοποθετισης 3D βλεφαρίδες

Αν βασανίζετε τον εαυτό σας με πολλά ερωτήματα, τότε ένα μικρό εκπαιδευτικό βίντεο θα σας βοηθήσει να αποφασήσεται σύντομα. Μόλις λίγα λεπτά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς είναι σκληρή δουλειά.

Καλό θα είναι να το δείτε προσεκτικά έτσι ώστε να μην χάσετε ούτε ενα βλέφαρο. Παρακολουθήστε master classes με τους επαγγελματίες - αυτή είναι η μισή μάχη.Αλλά για να δημιουργήσετε την πρώτη σας εικόνα των «χειμώνα chic», εμπνευσμένο από 3D σε αυτό το βίντεο. Θα χρειαστείτε το μαύρο, ανοιχτό καφέ, ανοιχτό πορτοκαλί βλεφαρίδες και διακοσμητικές πεταλούδες.

Πώς να φροντίσετε της βλεφαρίδες μετά την τοποθετιση

Μετά την διαδικασία τοποθέτησης 3D βλεφαριδών, όμορφες και ογκώδες βλεφαρίδες θα διαρκέσουν μέχρι και 3 μήνες. Για να παραμείνει η εμφάνιση ίδια, είναι απαραίτητο να κανετε τις απλές οδηγίες: λιγότερη τριβεί τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε λιπαρά καλλυντικά, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών αφαίρεσης μακιγιάζ. Σε αντίθετη περίπτωση, ο τρόπος ζωής δεν αλλάζει, θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζονται μακιγιάζ, μπάνιο στην πισίνα.

Μην ξεχάστε για τη συντήρηση. Οι φυσικες τρίχες ξαναφυτρώνουν σε 3-4 εβδομάδες, πεφτουν μαζί και τα εξτε. Λόγω της 3D η διαφορά δεν θα είναι αισθητή για κάποιο χρονικό διάστημα. Αλλά μόλις διαπιστώσετε ότι βλεφαρίδες σας έχουν αραιώσει , πρεπει να πατε για συντήρηση. Ο χρονος είναι πολύ λιγότερος από την αρχική διαδικασία 2 ή 3 ώρες.

Μετά από 2,5-3 μήνες, αφαιρέστε τα εξτε για να ξεκούραστουν. Τα 3D-βλεφαρίδες καθαρίζονται στο κομμωτήριο και στο σπίτι.Αν σας αρέσει η δεύτερη διαδικασία, εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες μια μεγάλη ποσότητα λιπαρού υλικού (κρέμα, ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο). Το πρωί μπορείτε να τα βγάλετε χωρίς πρόβλημα. Το ξέβγαλμα των βλεφαριδών είναι καλύτερο να γίνει πριν πάτε για ύπνο. Σκουπίστε με καστορέλαιο σε συνδυασμό με βιταμίνη Ε

Φωτογραφίες πριν και μετά την κατασκευή 3D βλεφαρίδες

Αν κοιτάξετε τα σχόλια σχετικά με τα αποτελέσματα, θα δείτε μια τάση που δεν είναι μόνο στη Μόσχα αλλά και σε άλλες πόλεις. Αν και η τιμή αυτών των 3D βλεφαρίδες είναι ποικίλες, είναι τόσο σαφής πως η ποιότητας της κόλλας, τα χρώματα της βλεφαρίδας,τα μήκη της, στροφές ,φτάνει συχνά 1,5-2 μήνες. Δείτε συγκριτική εικόνα πριν και μετά τη συσσώρευση διαδικασία 3D.

Φωτογραφιες πριν και μετα της τοποθετισης