Νυφικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά.Χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά


     Στα μακριά μαλλιά ταιριάζει κάθε είδους χτένισμα. Σε αυτή την περίπτωση, όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες σας και τα ξεχωριστά ατομικά χαρακτηριστικά των μαλλιών και του προσώπου σας. Επιπλέον η επιλογή εξαρτάται από το πώς θέλετε να είναι η συνολική εικόνα του γάμου σας. Τα μακριά μαλλία σας μπορούν να φαίνονται όμορφα καθώς απλώνονται προς τα κάτω, διακοσμημένα με μια τιάρα ή με λουλούδια! Δημιουργώντας μια πλεξούδα και τυλίγοντάς τα, τα μακριά μαλλιά θα είναι απλά ένα αριστούργημα! Σήμερα, τα περισσότερα κορίτσια προτιμούν στην καθημερινότητά τους να έχουν κοτσίδες, οι οποίες πλέκονται όπως σε ένα νυφικό χτένισμα.

   Οι κομμωτές της ''BB Νυφικά'' δεν περιορίζονται σε πλεξούδες οι οποίες δημιουργούν ένα συνηθισμένο αποτέλεσμα, αλλά κάνουν πραγματικά αριστουργήματα. Είναι δημιουργικοί και φτιάχνουν κάθε φορά ένα νέο, ασυνήθιστο και υπέροχο αποτέλεσμα! Σε αυτήν την περίπτωση δεν απαιτούνται πρόσθετα αξεσουάρ και το χτένισμα φαίνεται πλήρες.

     Αν έχετε μακριά αλλά λεπτή τρίχα, θα χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη τρέσσα για να αποκτήσετε τον απαιτούμενο όγκο. Οι τρέσσες στα μαλλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν αόρατες, ή να γίνουν μπούκλες  και να πέφτουν πάνω από τους ώμους της νύφης.

     Αν έχετε μακριά και ατίθασα μαλλιά, η ιδανική λύση είναι να πιαστούν ψηλά τα μαλλιά σας σε μπούκλες και να κρέμονται ή πλαισιώνουν μία ή περισσότερες πλεξούδες.

   Οι κομμωτές μας με τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν για κάθε τύπο χτενίσματος των μακριών μαλλιών, σας βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο. Επίσης, αν θέλετε, μπορείτε να προτείνετε την εικόνα που επιθυμείτε να έχουν τα μαλλιά σας στο γάμο σας. Όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται αυτό που θα μας πείτε, εμείς μπορούμε να το κάνουμε και να σας εγγυηθούμε ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι!