Μαζεμένα μαλλιά
Μαζεμένα Μαλλιά, Κότσοι.

Κάποιες γυναίκες θα πούνε ότι οι κότσοι είναι ντεμοντέ, ότι πλέον δεν είναι στη μόδα, αλλά αυτό δεν είναι σωστό σε όλες τις περιπτώσεις και εξαρτάται από τη φαντασία τη δική σας και του κομμωτή σας. Ο κότσος είναι ένα κλασσικό χτένισμα, πού θα παραμείνει όμορφο και εντυπωσιακό σε κάθε εποχή. Μη ξεχνάτε βεβαία ότι για να δείχνει ο κότσος ωραίος και ολοκληρωμένος τα μαλλιά σας πρέπει να έχουν μήκος πάνω από 15 εκατοστά.

Ένα στο νυφικό χτένισμα που αποτελείται από ένα ψηλό κότσο θα κάνει μια νύφη να φαίνεται πολύ chic και κλασσάτη και θα της χαρίσει έναν άλλον αέρα, καθώς θα ανοίξει τους ώμους της και το λαιμό της, κάνοντας τον να δείχνει πιο μακρύς. Κάνοντας τα μαλλιά μπούκλες και πιάνοντας τα σε μια ανάλαφρη μπανάνα και δίνοντας λίγο όγκο και την χωρίστρα πλάι ή στη μέση αφήνοντας δυο μπούκλες να πέφτουν χαλαρά στο πρόσωπο σας. Μια άλλη εναλλακτική είναι με κότσους λίγο πιο αυστηρούς κλασσικούς ή μπανάνα με όγκο στην κορυφή. Εδώ αναφέρουμε μόνο λίγες από τις επιλογές που έχετε!

Ανάλογα με το τύπο του μαλλιού σας ένας κότσος ή ένα σινιόν μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που δείχνει το χτένισμα. Εάν τα μαλλιά μας είναι σγουρά ή ίσια ή ανάλογα με το τι επιλέξετε για εκείνη την ξεχωριστή ημέρα το αποτέλεσμα είναι πάντα διαφορετικό.

Χωρίς διακόσμηση μόνο με έναν απλό ψηλό κότσο θα είστε σίγουρα πολύ όμορφη και εντυπωσιακή! Αν όμως πιστεύετε πως ένας κότσος δεν είναι αρκετός, οι επιλογές για διακοσμητικά στοιχεία στα μαζεμένα μαλλιά, είτε είναι σε ψηλό κότσο, είτε σε χαμηλό σινιόν , είτε είναι πιασμένα σε ένα μικρότερο μέρος είναι αμέτρητες- με μια τιάρα ή μια στέκα, με ένα στεφάνι, με φυσικά ή τεχνητά λουλούδια, με τσιμπιδάκια, με ένα μακρύ, δαντελένιο πέπλο ή και με κορδέλες.

Τα πιασμένα μαλλιά είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκας και αναδεικνύει τη φινετσάτη και classy πλευρά της. Χτενίσματα σαν κι αυτά προσδίδουν στις εμφανίσεις μας έναν άλλο αέρα και χαρίζουν μοναδικό style. Είναι σίγουρο πως ένας κότσος θα βγάλει κάθε νύφη ασπροπρόσωπη!