Πώς να επιλέξετε ψεύτικες βλεφαρίδες, να κολλήσετε και να αφαιρέσετε.

Ποικιλία ψεύτικες βλεφαρίδες και κυρίως την επιλογή ζήτησης βλεφαρίδες είναι εξαιρετικά υψηλή. 

Το nifika.eu είναι εδώ για να σου δείξει πώς να επιλέξετε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Ως εκ τούτου, οι κατασκευαστές είναι έτοιμη να προσφέρουν μια ποικιλία από επιλογές για τα προϊόντα αυτά. Τι βλεφαρίδες βρίσκονται στα καταστήματα καλλυντικών πιο συχνά;


Λοριδες. 

Αυτές οι βλεφαρίδες είναι μια μεγάλη ταινία με τριχες σαν «βούρτσα» οπιες κολλανε στο βλέφαρο. Λωριδες βλεφαρίδες μπορεί να είναι περίπου το ίδιο μήκος στη μέση της ταινίας και ελαφρώς μικρότερη γύρω από τις άκρες - αυτό είναι μια καλή επιλογή για εκείνους που θέλουν να επιτύχουν το αποτέλεσμα του ματιού «μαριονέτα». Επιπλέον, μπορεί να επεκταθεί σημαντικά στης γονιες . Αυρο αλλάζει οπτικά το σχήμα του ματιού και δημιουργεί το λεγόμενο «γάτισιο » ματιά.

• Τριχα τριχα. Αυτα συνήθως χρησιμοποιούνται για πολυ φυσικο αποτελεσμα. . Κολλημένα σε αυτές τις τεχνητές τρίχες απομονωθεί σε ένα ή δύο κομμάτια, η γυναίκα παρατηρήσει ότι βλεφαρίδες της, σαν λίγο πιο χοντρές.

• Beam. Επίσης ισχύουν σε περίπτωση που οι φυσικες βλεφαρίδες αρκετά παχύ - και το μόνο που χρειάζεται για να ρυθμίσετε ελαφρά την οκγο . Μία δέσμη αποτελείται από τρίς έως τέσσερις τρίχες, και μπορεί να είναι το σημείο-να τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του άνω βλεφάρου.

• Διακοσμητικά. Το είδος αυτό δεν φαινεται καν φαίνεται φυσικό - διακοσμητικες βλεφαρίδες που δημιουργήθηκε ακριβώς για να προσελκύσει την προσοχή και την έκπληξη. Μπορει να είναι βαμμένα σε διάφορα χρώματα, διακοσμημένο με φτερά, πούλιες και στρας. Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δημιουργήσετε το πιο πρωτότυπο και πολύχρωμο βλέμμα καρναβάλι.

Έτσι, η επιλογή του πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε τι εντύπωση που θέλετε να επιτύχετε. Για την καθημερινή εμφάνιση που ταιριάζει καλύτερα μονής δέσμης ή βλεφαρίδες, για ένα ρομαντικό βράδυ, μπορείτε να επιλέξετε το ακτινωτό κορδέλα με μεγάλες γωνίες. Και αν είστε σε αναμονή για ενα παρτυ , τότε κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να επωφεληθούν από την φαντασία τους σχεδιαστές και να πάρει φανταχτερες διακοσμητικες βλεφαρίδες.


Είναι επίσης αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το σημαντικό υλικό από το οποίο οι τεχνητές τρίχες.

Το δέρμα άνω βλέφαρου είναι αρκετά ευαίσθητο, και ανέξοδη συνθετικά βλεφαρίδες μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες. Αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι καλά ανεκτό από συνθετικά, είναι καλύτερα να δοθεί προτεραιότητα στα προϊόντα που κατασκευάζονται από φυσικά μαλλιά, λεπτή γούνα ή μετάξι.

Κόλλα - λευκη, μαύρη, πολυ δυνατη.

Οποιεσδήποτε ψεύτικες βλεφαρίδες (συμπεριλαμβανομένων των «Superstar») που καθορίζεται στο πάνω βλέφαρο με ειδική κόλλα. Η σύνθεσή της μπορεί να περιλαμβάνει μία ρητίνη, ένα καουτσούκ ή αιθάλη καλλυντική σκόνη. Για την αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων, σας προτείνουμε τις τελευταίες δύο ποικιλίες - είναι ασφαλή και δεν προκαλούν ερεθισμό. Φυσικά, θα πρέπει να διασφαλιστεί προσεκτικά ότι η κόλλα εξακολουθεί να μην έχεις στο βλεννογόνο.

Κόλλα για βλεφαρίδες μπορεί να είναι λευκη ή μαύρη - ανάλογα με τη σύνθεσή του.

Λευκή ουσία μετά την ξήρανση γίνεται διαφανές και εντελώς αόρατο πάνω στο δέρμα, ένα μαύρο κολλητικό θα επιπροσθέτως μεταμφίεση χρησιμοποιώντας μάσκαρα και eyeliner. Επιπλέον, συγκολλητική δύναμη των διαφορετικών βλεφαρίδων στερέωσης. Αν κάποια υγρά αναμονή βλεφαρίδες μόνο για μια-δυο μέρες, ενώ άλλοι είναι σε θέση να καθορίσει της τριχες για μια εβδομάδα ή περισσότερο. Ως εκ τούτου, και πάλι, θα πρέπει να σκεφτείτε πόσο καιρό θα έχετε την ευκαιρία να φορατε κολλημένες βλεφαρίδες, και αν πρέπει να επικολλήσετε τους πάρα πολύ, αν αύριο θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας.

Συνοθως, σε ένα πακέτο με ψεύτικες βλεφαρίδες οπως δυποτε βαζουν ενα σολιναριο με κολλα. . Ωστόσο, κοσμετολόγους συμβουλεύει να πάρει το υγρό να καθορίσει ξεχωριστά, επιλέγοντας της σε επιμέρους παραμέτρους τους.


Πώς να κόλλα ψεύτικες βλεφαρίδες;

• Πριν να κόλλεισης ψεύτικες βλεφαρίδες, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τα ολο το μακιγιζ - μάσκαρα, σκιά ματιών, eyeliner. Άνω βλεφάρου και του φυσικού βλεφαρίδες πρέπει να είναι απολύτως καθαρό.

• Μετά από αυτό, θα πρέπει να χτένισετε της βλεφαρίδες σας -μπερδεμένη τρίχα μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία.

• Εάν θέλετε να επικολλήσετε ολόκληρο το βλεφαρικό κορδέλα, τότε θα πρέπει να βαλετε την κόλλα προσεκτικά μια λεπτι στρώση εφαρμόζεται στη βάση της ταινίας, και στη συνέχεια εφαρμόζεται στο άνω βλέφαρο στη γραμμή των βλεφαρίδων των φυσικών και πιέστε ελαφρά. Μάτια κλειστά είναι καλύτερο να κρατήσει μερικά δευτερόλεπτα - κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η κόλλα θα έχει το χρόνο να στεγνοσει .

• Όταν πρόκειται για τις τρίχες γενικά δέσμη, τότε θα πρέπει πρώτα μια καλή ματιά σε σας στον καθρέφτη και να αποφασίσει ακριβώς σε πιο σιμιο πραπει να μπουν οι τριχουλες. Μετά από αυτό, η διαδικασία επαναλαμβάνεται - στη βάση της τουφας εφαρμόζεται σε αρκετη κολλα σε ένα κομμάτι , και μετα με προσοχη κολλαμε κοντά στις ρίζες της τουφες των δικών τους βλεφαρίδων. Φυσικά, κατά τη στιγμή της κόλλησης των βλεφαριδων δεν θα πρέπει ανιογο κλεινει το ματι . Αξίζει, επίσης, να περιμένετε λίγο πριν χρησιμοποιήσετε μάσκαρα ή σκιά ματιών - πρέπει απολύτως να καθοριστεί η κόλλα.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις.

Οι γυναικες, οπιες για πρώτη φορά αποφάσισαν να προσπαθήσουν να φρεσκάρετε το βλέμμα τους με τη βοήθεια της ψεύτικες βλεφαρίδες, τις ίδιες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του εξαρτήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε τις πιο συνηθισμένες.

Πόσο κρατήσει τεχνητή τρίχες;

Το πρώτο πράγμα που κάθε γυναίκα ενδιαφέρει - πόσοι κατέχουν τις ψεύτικες βλεφαρίδες, από τη στιγμή που συνδέονται με τον αιώνα;

Όπως τα σχόλια, αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Κατ 'αρχάς, να παίζει ένα ρόλο η κολλα. Αν ειναι δυνατη , τότε θα κρατήσει μέχρι και μια εβδομάδα. Βλεφαρίδες με λιγότερο ανθεκτικη κόλλα εξαφανίζονται μετά από μερικές ημέρες.

Εκτός αυτού, πάντα πιο ανθεκτικες ειναι τουφες η τριχα τριχα από λοριδες. Αυτό είναι λογικό - γιατί είναι πιο πιθανό να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια καθημερινή εικόνα.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω στης τεχνητες βλεφαρίδες μάσκαρα;

Ένα άλλο κοινό ερώτημα είναι - αν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται μακιγιάζ στις ψεύτικες βλεφαρίδες; Ναι, φυσικά, ψεύτικες τρίχες μπορεί να είναι βαμμένες, δίνοντάς τους ακόμη μεγαλύτερη έκταση και εκφραστικότητα. Αλλά υπάρχει ένα σημαντικό σημείο - χρειάζεται μια ειδικι μασκαρα. Το γεγονός ότι οι συμβατικές μάσκαρες φυσικές βλεφαρίδες γίνονται με βάση το λάδι και κερί - και αυτές οι ουσίες καταστρέφουν την κόλλα με οπια στεκοντε ψεύτικες τρίχες.


Πώς να φροντίσετε της βλεφαριδες;

Ακόμα κι αν έχετε αγοράσει φτινες βλεφαριδες , πιθανόν να θέλετε να έχουν υπηρετήσει περισσότερο. Ποιι είναι οι τρόποι που μπορείτε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της ψεύτικες βλεφαρίδες, κρατώντας τα στην αρχική τους μορφή ;

• Πρώτον, να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν λιγότερο αγγίζετε τα μάτια σας - μην τρίβετε τα μάτια σας, μην κάνετε απολέπιση. Με ψεύτικες βλεφαρίδες είναι πολύ πιθανό να κοιμηθειτε - αλλά, φυσικά, είναι καλύτερα να το κάνετε ανασκοιλα έτσι ώστε οι τρίχες να μην χαλασουνε από την επαφή με ένα μαξιλάρι.

• Δεύτερον, προσπαθήστε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ από το πρόσωπο σας με απαλες κινισης χωρις προιοντα που περιεχουν λαδια. Έτσι, η κόλλα μπορεί να αντέξει πολύ περισσότερο.

• Τρίτον, να προσπαθήσετε να πάρει αρχικά ακόμη και αν φθηνή, αλλά υψηλής ποιότητας βλεφαρίδες. Κάθε πράγμα είναι κατασκευασμένα από καλό υλικό, διαρκεί περισσότερο - και τεχνητή τρίχα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Φυσικά, ακόμα και με την πιο προσεκτική επεξεργασία μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα βλεφαρίδες πρέπει ακόμη να αντικατασταθούν - ότι θα κρατήσει το πολύ μία εβδομάδα. Καλύτερα να μην περιμένετε μέχρι να ξεκολίσουν βλεφαρίδες και να τα αφαιρέσετε τους. Έτσι μπορείτε να αποφύγετε απροσδόκητες ενοχλητικές καταστάσεις, και μπορείτε να κολλήσειτε αμέσως σε καθαρό μάτι νέες βλεφαρίδες.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ίδιες βλεφαρίδες πάνω από μία φορά.

Πολλές γυναίκες, μετά την αφαίρεση τις βλεφαρίδες, δυστυχώς, πιστεύουν ότι τα μαλλιά φαίνονται πολύ νέα - και κρίμα να τους πετάξεις. Αλλά δεν χρειάζεται. Ο σχεδιασμός της βλεφαρίδες επιτρέπουν αρκετά επαναλαμβανόμενη χρήση τους- επικολλήσετε την ίδιες βλεφαρίδες μπορεί να είναι εφ 'όσον διατηρούν την έκκλησή τους. Αλλά, φυσικά, με τη βλεφαρίδες πρέπει να είναι καλή φροντίδα. Αφαίρεστε βλεφαρίδες, μην ξεχάσετε να τα πλύνετε με καθαρό ζεστό νερό - ειδικά αν τις τελευταίες μέρες όχι μόνο εφαρμόζεται σε αυτές μάσκαρα.

Πώς μπορώ να τα αφαιρέσω;

Τέλος, όσον αφορά την αφαίρεση τις βλεφαρίδες, αυτό γίνεται πολύ απλά. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι η κόλλα εξουδετερωθεί με το λάδι - οπότε θα είναι αρκετά εύκολο θα βάλετε στα μάτια σας ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με λάδι. Μετά από λίγα λεπτά θα πρέπει να τραβήξτε την άκρη τις βλεφαρίδες - ή προσεκτικά το διαχωρισμό των επιμέρους τούφες από τις βλεφαρίδες.