Νυφικά χτενίσματα για κοντά μαλλιά.

Χτενίσματα γάμου για κοντά μαλλιά

      Οι περισσότερες νύφες πιστεύουν λανθασμένα ότι για να πραγματοποιήσουν ένα πραγματικά όμορφο και γοητευτικό νυφικό χτένισμα, χρειάζεται κατά κανόνα να έχουν μακριά μαλλιά, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια.

      Φυσικά, η ποικιλία τύπων και στυλ χτενίσματος για τα κοντά μαλλιά είναι κάπως περιορισμένη συγκριτικά με την αντίστοιχη για τα μακριά μαλλιά, παρόλα αυτά δεν περιορίζει τη δυνατότητα ενός κομμωτή αντιθέτως του ανοίγει καινούρια πεδία για να χρησιμοποιήσει εποικοδομητικά τη φαντασία του. Για να το καταλάβετε αυτό, απλά παρατηρήστε τις φωτογραφίες των χτενισμάτων για κοντά μαλλιά και θα καταλάβετε τα πάντα. 

   Το κυριότερο είναι ότι, τα κοντά μαλλιά απαιτούν λιγότερη σχολαστικότητα στη φροντίδα και ταυτόχρονα πρέπει να είναι πιο ανθεκτικά στη διάρκεια, καθιστώντας σας βέβαιες ότι η εικόνα σας θα παραμείνει ελκυστική και απαράλλαχτη για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε κάνετε το χτένισμα στο σπίτι είτε στο κομμωτήριο. Αν ονειρεύεστε να έχετε μακριά μαλλιά και αν σαγηνεύεστε από την πλούσια ποικιλία γαμήλιων χτενίσματων στο μακρύ μήκος, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε αέρινα χτενίσματα που κάνουν τα μαλλιά σας να μοιάζουν φυσικά και ελκυστικά.