Νυφικά χτενίσματα με χτενάκι


Με χτενάκι.

Θέλετε να φορέσετε στα μαλλιά σας ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει αλλά δεν θέλετε να είναι πολύ βαρύ και να σας κουράσει ή πολύ επίσημο και το μόνο που θα κοιτάνε στο χτένισμά σας; Η λύση είναι μια αλλά οι επιλογές αμέτρητες. Χτενάκι στα μαλλιά σας.

Μπορεί να ταιριάξει σε κάθε είδους νυφικό χτένισμα προσδίδοντας λάμψη και φινέτσα! Ακόμα και με τα μαλλιά σας απλά αφημένα κάτω ίσια ή με μπούκλες μπορεί να τοποθετηθεί στο πλάι και αμέσως να αλλάξει το στυλ σας. Στολίζει υπέροχα κότσους και πιασίματα στο πλάι ή στο πίσω μέρος του κεφαλιού και αναδεικνύει υπέροχα τα μαλλιά όταν είναι πιασμένα μισά πάνω.

Φυσικά υπάρχει ένα χτενάκι για κάθε στυλ που μπορεί να επιλέξει μια νύφη για την μοναδική αυτή μέρα και εμφάνιση. Ξεκινάνε από κομμάτια διακριτικά με λιτό ύφος, χωρίς βέβαια να τους λείπει η θηλυκότητα και το στυλ, αν θέλετε μια εικόνα πιο απλή χωρίς υπερβολές και συνεχίζουν κλιμακωτά με πρωτότυπα και πιο εντυπωσιακά κομμάτια που μπορεί να καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του κεφαλιού προσδίδοντας λάμψη και στολίζοντας τα νυφικά χτενίσματα. Στρας, πέρλες και μαργαριτάρια, φτερά, επάργυρα κομμάτια με Swarovski θα πλαισιώσουν το χτένισμά σας αρμονικά, θα το αναδείξουν και θα φωτίσουν το πρόσωπο σας.