Μπούκλες

Νυφικά χτενίσματα με πλεξούδες.

Μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία της νύφης που θέλει να έχει τα μαλλιά της την μέρα του γάμου της κάτω, ειδικότερα εάν πρόκειται για μαλλιά μακριά και πλούσια, κάνοντας μπούκλες. Έτσι το μάκρος τους θα αναδεικνύεται και θα έχεις επιτύχει μια πιο αέρινη εμφάνιση αλλά πάντα εντυπωσιακή. Μπορεί οι μπούκλες ναείναι στυλιζαρισμένες ή και όχι. Μπορεί να είναι ανάλαφρες και πιο «χαλασμένες». Μπορεί να είναι σε όλο το μήκος του μαλλιού ή σε μερικές τούφες μόνο.

Αν πάλι θέλεις για την ημέρα του γάμου σου ένα χτένισμα που να κρατήσει και θες να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, οι μπούκλες μπορεί να γίνουν κομμάτι ενός υπέροχου και εντυπωσιακού χτενίσματος όπως είναι τα σινιόν και οι περίτεχνοι κότσοι.

Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τις γυναίκες οι οποίες έχουν πιο κοντά μαλλιά. Συνήθως οι νύφες αυτές έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα καθώς νομίζουν πως οι επιλογές που έχουν είναι πολύ πιο περιορισμένες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα χτένισμα αντάξιο των προσδοκιών τους. Μια υπέροχη λύση είναι η δημιουργία ενός λουκ με μπούκλες. Φορώντας επιπλέον διάφορα διακοσμητικά αξεσουάρ για τα μαλλιά όπως στεφανάκια και χτενάκια ή ακόμα και λουλούδια η εμφάνιση ολοκληρώνεται και οι μπούκλες πλαισιώνουν φανταστικά την εικόνα της νύφης.

Όπως και να έχει, σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις οι επιλογές και οι εναλλακτικές είναι αμέτρητες και οι μπούκλες είναι ένα νυφικό χτένισμα που παραμένει πάντα στη μόδα.