Botox για τα μαλλιά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ BOTOX ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ . 

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ πριν και μετά τη διαδικασία.

Botox για τα μαλλιά. Τι ειναι.

Και για ακόμη μια φορά είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε. Πείτε μου, ποιος από εμάς δεν ονειρεύεται ένα πικνό, γυαλιστερό μαλλί; Δυστυχώς, δεν είναι πολλοί που μπορούν να έχουν αυτή τη φυσική ομορφιά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το όνειρο δεν είναι εφικτό. Σήμερα οι επαγγελματίες κομμωτές προσφέρουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ποικιλία. Αυτό ειναι το Botox για τα μαλλιά. Τα σχόλια σχετικά με αυτή τη διαδικασία, είναι πολύ θετικά. Ας καταλάβουμε τι είναι και ποιά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της διαδικασίας.

Περιεχόμενα

1 Ποια είναι η διαδικασία και σε ποιά μαλλιά ταιριάζει.

2 Κριτικές για το Botox, αποτέλεσμα στα μαλλιά. Φωτογραφίες.

3 Πριν και μετά την αποκατάσταση του.

4 Πώς γίνετε η διαδικασία στο κομμωτήριο.

5 Πόσο κάνει το Botox για τα μαλλιά.

6 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αποκατάστασης του Botox Hair.

7 Ποιές εταιρίες είναι καλύτερες.

Ποιά είναι η διαδικασία και σε ποιά μαλλιά ταιριάζει

Το όνομα του είναι απλώς ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, σε ένα παρασκεύασμα υπάρχουν πολλά συστατικά όπως βοτουλινικής τοξίνης και οργανικά μόρια ενδοσιλανίου τα οπία όταν μπαίνει στην τρίχα, μεγιστοποιεί την διείσδυση του δραστικού παράγοντα εντός αυτού.

Το προιόν hair botox σας κάνει :

Αναδόμηση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά

Αυξάνει την ελαστικότητα και της σφριγυλλότητα τους

Υπάρχει μια υγιεί λάμψη, δίνει την απαλότητα και την ελαφρότητα.

Οι κατασκευαστές υπόσχονται να διατηρήσουν την επίδραση των τριών έως τρείς μήνες. Εκτός από τους θύλακες των τριχών αποκαθίστανται οι ράβδους. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, αυξάνει το μεταβολισμό τους. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι το κύριο συστατικό του φυσικού φαρμάκου ως εκ τούτου, δεν είναι επιβλαβή.

Σε πια περίπτωση είναι λογικό να κάνεις μια τέτοια διαδικασία; Θα το χρειαστείτε αν τα μαλλιά σας είναι αδύναμα και ταλαιποριμένα . Σε αυτή την κατάσταση, συνήθως είναι τα ξανθά μαλλιά μετά το αποχρωματισμό. Επίσης, η θεραπεία Botox θα είναι αποτελεσματική για τα θαμπά μαλλιά. Αν σας βασανίσει η ψαλίδα - μετά το Botox ξεχάστε αυτο το πρόβλημα.

Botox μαλλιων. σχόλια και αποτελεσματα της διαδικασίας

Έχει ένα καλό αποτέλεσμα για το κατεστραμμένο μαλλί μετά τη περμανάντ. ΄Η αν βάφετε συχνά τα μαλλιά σας , το μπότοξ δεν θα βλάψει. Και, φυσικά, αυτό σημαίνει ότι το μπότοξ είναι απλά αναντικατάστατο για την παρώδη δομή της τρίχας. Μετά την εφαρμογή τα μαλλιών δεν πετάνε και δεν φριζάρουν.

Δεδομένο ότι το φάρμακο διεγείρει τα θυλάκια, είναι αποτελεσματική για την αργή ανάπτυξη των μαλλιών. Αν όμως έχετε απώλεια μαλλιών, συστήνω πρώτα να κάνετε μια θεραπεία για τριχόπτωση.

Κριτικές για Botox μαλλιών για την επίδραση του.

΄Εψαξα σε πολλά φόρουμ και πολύ σπάνια συναντούσα τις κακές κριτικές σχετικά με αυτή τη διαδικασία ή και παράπονα. Διαπίστωσα ότι το όκγος των μαλλιών μετά έγινε πιο φυσικό, δηλαδή το προιόν πραγματικά δουλέυει, τα μαλλια φαίνονται υγιή.

Ελένη: τα μαλλιά μου είναι σγουρά πολύ ξηρά και έχουν μια πορώδη δομή. Το μαλλί μου είναι πολύ ταλαιπορημένο. Έκανα πριν από μερικές εβδομάδες τη διαδικασία και το αποτέλεσμα είναι ένα μαλλί ελαστικό και πυκνό. Έχω την αίσθηση ότι τα μαλλιά είναι πιο πλούσια και οτι τώρα δεν φριζάρουν, καθώς και το χτένισμα γίνετε πιο έυκολο.

Μάρια: Έχω την αίσθηση ότι μετά τη διαδικασία έχω πολύ μαλλί. Τα μαλλιά μου είναι λεία και λαμπερά και υγιή .

Λόλα: ΄Εχω κάνει διάφορες επεξεργασίες στα μαλλιά μου με διάφορες μάσκες του εμπορίου και ήταν χάλια. Υπήρχε η αίσθηση οτι έχω ένα βρώμικο κεφάλι. Μετά το bottox τα μαλλιά λάμπουν , έυκολα χτενίζουντε, και έχουν όγκο. Είμαι ικανοποιημένη. Σίγουρα θα επαναλάβω! ))

Αλίνα: Η πυκνότητα των μαλλιών μου αυξήθηκε μετα τη διαδικασία. Αισθάνομαι το μαλλί μου πιό πλούσιο και ίσιο. Θα ήθελα να το συστήσω.

Κάτια: Έχω λεπτό μαλλί που φριζάρει έντονα. Στο κομμωτήριο με συμβούλευσαν να κάνω Botox. ευχαριστιμένη πολύ - τα μαλλιά φαίνονται εξαιρετικά απαλά και λαμπερά. Και ήταν μόνο η πρώτη διαδικασία.Σε ένα μήνα θα πρέπει να επαναληφθεί.

Βαρβάρα. Απλά με κούρασε η ψαλίδα, οτι και να έκανα!!! Αλλά το Botox πραγματικά βοήθησε . Τα μαλλιά μου έχουν όγκο και απαλότητα.Η δομή της τρίχας δεν έχει σπάσει. Θα ήθελα να το συστήσω!

Φωτογραφίες πριν και μετά την αποκατάσταση.

Προσωπικά εγω με το αποτέλεσμα μετά τη διαδικασία ήμουν πολύ εντυπωσιασμένη. Ακόμη και τα λεπτά και θαμπά μαλλιά μου γίνανε σαν να κανώ διαφήμιση σε σαμπουάν. Ρίξτε μια ματιά και δείτε μόνοι σας.

Botox για τα μαλλιά

πού να αγοράσετε και πια η τιμή

Botox για τα μαλλιά. φωτογραφίες των μαλλιών πριν και μετά τη διαδικασία Botox

πόσο θα κοστίσει

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Botox στο σπίτι

Πώς να κάνετε θεραπείες στο κομμωτήριο.

Δεν θα συνιστούσα την χρήση του Botox για τα μαλλιά στο σπίτι. Είναι πολύ σημαντική η ακολουθία, και θέλει συγκεκριμένη ώρα για κάθε στάδιο. Και το πιο σημαντικό - προσεκτική αντιμετώπιση των μαλλιών. Στον εαυτό σας δεν είναι έυκολο να το κάνετε, καλύτερα να εμπιστεύτητε τους επαγγελματίες. Αυτό θα το καταλαβέται στο παρακάτω .

Πριν από την εφαρμογή του προϊόντος τα μαλλια λούσοντε με ένα ειδικό σαμπουάν. Αυτό καθαρίζει τα μαλλιά και τους προετοιμάζει για τα δραστικά συστατικά. Μετά το λούσιμο τα μαλλιά σκουπίζονται με μια πετσέτα. Μερικές φορές τα στεγνόνουν.

Εφαρμόζέται το προιον το οποίο μπαίνει στο βάθος της τρίχας. Τα συστατικά του μπότοξ διαχωρούν μέσα στη τρίχα γεμίζοντας τα κενά της. Το υλικό εφαρμόζεται προσεκτικά σε όλο το μήκος της τρίχας. Αφήνεται στα μαλλιά για 20-30 λεπτά.

Στη συνέχια ελαφρός ξευγάζετε το προιόν. Σκουπίζεται το μαλλί με πετσέτα και στεγνόνετε. Το τελευταίο στάδιο της θεραπείας είναι πέρασμα με την πρέσσα.

Κατά μέσο όρο, ο κομμωτής θα χρεαστεί απο 1 έως 1,5 ώρες. Το Botox σίγουρα φέυγει με τα λουσίματα, έτσι αν λούζεστε πιο συχνά, τόσο πιο γρήγορα το αποτέλεσμα θα πάψει να ισχύει.

Συνήθως συνηστάτε μια πορεία 3-4 θεραπείες, η οποία πραγματοποιείται με μεσοδιάστημα ενός μηνός. Στη συνέχεια, η τρίχα θα ανακάμψει και θα τρέφεται με τα θρεπτικά συστατικά.

Πόσο κάνει το Botox για τα μαλλιά.

Φυσικά, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από το μήκος των μαλλιών, αλλά και απο την τρίχα του μαλλιού. Συνήθως κοστίζει από 20 εως 60 ευρώ