Νυφικό Χτένισμα με τιάρα (στέκα)

Με τιάρα

Τα νυφικά αξεσουάρ κερδίζουν σταθερά έδαφος, αν και η επιλογή τους θα πρέπει να γίνεται με σύνεση και σκέψη για να μην φαίνονται παράταιρα ή υπερβολικά σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία του γάμου σας. Τα νυφικά χτενίσματα με τιάρα είναι μια πολύ καλή επιλογή αν θέλετε στην ημέρα του γάμου σας να προσθέσετε έναν πιο αριστοκρατικό και βασιλικό τόνο.

Η ημέρα του γάμου σας είναι πολύ ξεχωριστή και έτσι μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα είχατε φανταστεί όταν ακόμα ήσασταν μικρά κοριτσάκια, χωρίς να σας πει κανείς το παραμικρό ή να σας κρίνει! Γιατί λοιπόν να μην τολμήσετε να φορέσετε μια υπέροχή λαμπερή τιάρα στα μαλλιά σας;; Πολλές γυναίκες μάλιστα δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους ως νύφη χωρίς το απαραίτητο νυφικό χτένισμα με τιάρα.

Η τιάρα είναι ένα στολίδι που ταιριάζει με πολλά είδη χτενισμάτων και τους προσδίδει λάμψη και ένα πριγκιπικό τόνο. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να έχετε διαλέξει ένα νυφικό ''τούρτα'' ή έναν αυστηρό κότσο για να φορέσετε μια τιάρα. Πλέον μια τιάρα μπορεί να φορεθεί και με ένα πιο απλό νυφικό φόρεμα και χτένισμα. Υπάρχουν πολλά στιλ για να διαλέξετε. Ειδικότερα αν το στιλ σας είναι πιο λιτό τολμήστε μια εντυπωσιακή Τιάρα (στέκα)τιάρα χωρίς άλλα στολίδια και αξεσουάρ και σίγουρα θα κλέψετε την παράσταση!

Ένα νυφικό χτένισμα με τιάρα αναμφίβολα τραβάει όλα τα βλέμματα και δίνει στη νύφη ένα ξεχωριστό αέρα εντυπωσιασμού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μεγαλοπρεπές!