Πέπλο νυφικού (βέλο)

Νυφικό χτένισμα με πέπλο.

Χρησιμοποιώντας ένα πέπλο μπορείτε να δημιουργήσετε πανέμορφα και εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα με ωραία κομψά πιασίματα που θα αναδείξουν την συνολική εμφάνιση σας την ημέρα του γάμου σας. Και πάλι δεν υπάρχει περιορισμός στις επιλογές αρκεί να υπάρχει θέληση και φαντασία.

Μία καλή επιλογή ως χτένισμα για ένα πέπλο είναι ένας ψηλός κότσος όπου μπορείτε να βάλετε το πέπλο γύρω από το πιάσιμο ή στην κάτω πλευρά του κότσου ή αν έχετε μια πιο ρομαντική διάθεση στην κορυφή του κεφαλιού σας. Αν πάλι προτιμάτε και σας ταιριάζει περισσότερο ένας χαμηλό σινιόν κότσος, μπορείτε να διαλέξατε ένα πιο μακρύ πέπλο που θα στερεωθεί είτε ψηλά στο κεφάλι είτε πιο χαμηλά από τον κότσο ώστε να αναδεικνύεται και το χτένισμα σας.

Αν από την άλλη πλευρά δεν σας αρέσουν τα στημένα και "στυλιζαρισμένα" χτενίσματα, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας πιο ελεύθερα ίσια ή με μπούκλες. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει λίγος όγκος στη κορυφή του κεφαλιού για να τοποθετηθεί το πέπλο. Επίσης μια ακόμα δυνατότητα είναι τα πιο ανάλαφρα πιασίματα στα πλάγια ή τα μισά μαλλιά επάνω και τα άλλα να πέφτουν. Εδώ το πέπλο πιάνεται στην μέση κρυμμένο κάτω από τα μαλλιά η όχι ανάλογα με το χτένισμα. Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα τέτοιο χτένισμα με τα μαλλιά γυρισμένα σε μία πλευρά μπορείτε να έχετε ένα πολύ μακρύ πέπλο το οποίο δίνει έναν αέρα πριγκίπισσας και σίγουρα εντυπωσιάζει.

Αν τέλος, τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά και δεν μπορείτε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στο χτένισμα σας μπορείτε να διαφοροποιήσετε την εικόνα σας με ένα πέπλο το οποίο μπορεί σε μήκος να είναι κοντό με πολλά φύλλα κλιμακωτά για να δώσετε ένταση και όγκο.

Όποια και αν είναι τελικά η επιλογή σας μια καλή συμβουλή είναι να αποφύγετε το έντονο στόλισμα με στρας, τσιμπιδάκια, λουλούδια και πέρλες καθώς ένα πέπλο είναι από μόνο του εντυπωσιακό και βαρύ ειδικά αν είναι μακρύ και στολισμένο με περίτεχνες δαντέλες. Αν θέλετε οπωσδήποτε να το συνδυάστε με μια κορώνα ή τιάρα, διαλέξτε μια πιο μικρή και διακριτική καθώς καλό θα ήταν να αποφύγετε τις υπερβολές μιας και σχεδόν πάντα καταλήγουν σε λάθος αποτέλεσμα.