Κερατινη Μαλλιων

ΕΙΝΑΙ ΕΒΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΙΝΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ;

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ

Αν μια κοπέλα έχει σγουρά μαλλιά,τότε κάποια στιγμή θα θέλει να τα ισιώσει. Και εδώ έρχεται να βοηθήσει μια ειδική διαδικασία, που μπορεί να ισιώσει μπούκλες ακόμα και μετά από την περμανάντ. Λοιπόν, τι πρέπει να θυμόμαστε για την κερατίνι των μαλλιών;

Πλεονεκτήματα κερατίνι των μαλλιών - φωτογραφίες πριν και μετά τη διαδικασία

Αυτή η διαδικασία σας επιτρέπει να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς τη χρήση χημικών σκευασμάτων.

Πλεονεκτήματα της Κερατίνις:

Εύκολο χτένισμα. Κάθε πρωί, δεν θα σταθείς μπροστά στον καθρέφτη, προσπαθώντας να χτενείσεις τα ατίθασα μαλλιά σου. Έτσι ακόμη και σε βρεγμένα μαλλιά χτενίσουντε αμέσως.

Η διαδικασία είναι κατάλληλη για κάθε τύπο τρίχας. Αυτό σημαίνει ότι αυτός που έχει πυκνά μαλλιά, επίσης μπορεί να κάνει αυτή τη διαδικασία, χωρίς να χάσει τον όγκο των μαλλιών τους.

Τα μαλλιά αρχίζουν να λάμπουν και γίνονται πιο λεία. Είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα για λαμπερά και περιποιήμενα μαλλιά.

Παραμένουν στην αρχική τους κατάσταση ακόμη και στη βροχή ή σε ανέμους. Εάν γνωρίζετε ότι θα πρέπει να πάτε μια βόλτα να μην ανησυχείτε, γιατί τα μαλλιά με τη βοήθεια της κερατίνης δεν έχουν εμπλακεί από τον αέρα και ούτε δεν θα χαλάσουν λόγω της βροχής.

Η μακράς διαρκεία της κερατίνης μπορεί να κρατήσει στα μαλλιά έως και τέσσερις μήνες.

Η προστασία από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος καυσαέρια,αστική σκόνη και οι ακτίνες του ήλιου δεν θα επιρεάσουν τα μαλλιά σας.

 Τα μαλλιά σταματούν να φριζάρουν.

Μπορείτε επίσης να ξεχάσετε το "ηλεκρισμό" στα μαλλιά, το οποίο τόσο συχνά σχηματίζεται το χειμώνα κάτω από κάθε γυναικείο καπέλο και όχι μόνο.

Αν έχετε κάνει περμανάντ και αν δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα, σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να διορθώσει την κατάσταση με τη βοήθεια της κερατίνης.

Ευκολία διορθώσεων. Η διόρθωση συμβαίνει πολύ πιο γρήγορα από την ίδια τη διαδικασία και κοστίζει πολύ φθηνότερα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για κερατίνι - συστάσεις αισθητικούς.

Πολλοί πιστεύουν ότι η διαδικασία αυτή είναι σχεδόν ακίνδυνη, ωστόσο σε αυτή τη διαδικασία, υπάρχει μια λίστα με ενδείξεις και αντενδείξεις.


Αξίζει να σημειωθεί πριν πάτε στο κομμωτήριο;

Ενδείξεις:

Μαλλιά, που απαιτούν ισιό και λάμψη.

Σγουρά μαλλιά, μαλλιά που δεν χτενίσουντε εύκολο.


Αντενδείξεις:

Βλάβη στο τριχωτό της κεφαλής. Αν έχετε ακόμη και τις πιο μικρές πληγές στο κεφάλι, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από τη κερατίνι.

 Σε ορισμένες ασθένειες του δέρματος της κεφαλής, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.


Αν σας πέφτουν τα μαλλιά, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διαδικασία - μετά από αυτό τα μαλλιά γίνονται πιο βαριά, και αυτό σημαίνει ότι οι θύλακες των τριχών δεν θα κρατήσουν την τρίχα, που μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα πιο ισχυρό νέφος.


 Αν θυλάζεται ή είστε έγκυος, τότε δεν πρέπει να κάνετε αυτή τη διαδικασία.

 Τους ανθρώπους σε προκαρκινική κατάσταση επίσης δεν πρέπει να κάνουν αυτή τη διαδικασία.