Οίκος Νυφικών Μαρί Μπέλl

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Με σεβασμό στο όνομα και την παράδοση του οίκου Maribel, από το 1966, διαλέγουμε νυφικά φορέματα παντρεύοντας το vintage ύφος, το ρομαντισμό, το μοντέρνο σχέδιο και τη φινέτσα. Γνώμονάς μας στην επιλογή: η μοναδικότητα των σχεδίων και η υψηλή ποιότητα των υφασμάτων. Σε συνεργασία με τα πιο καταξιωμένα, στο χώρο του νυφικού, ονόματα όπως Rosa Clara, Aire Barcelona, St. Patrick, La Sposa, Justin Alexander, Nicole, κάνουμε το όνειρο κάθε νύφης πραγματικότητα.

Εξίσου εντυπωσιακές προτάσεις έχουμε και για τη βάπτιση. Άπειρες επιλογές με συνεργασίες όπως Neonato, Babolino, Aslanis, Marasil, Dolce Bambini κι άλλους σε βαπτιστικά για αγοράκι και για κοριτσάκι, συνδυασμένα με το κουτί τους σε όποιο θέμα έχετε επιλέξει. Ιδιαίτερες μπομπονιέρες που με τη δική σας έμπνευση γίνονται μοναδικές. Χρώματα δεσίματα που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

 Νυφικά φορέματα Maribel

 

ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ

Γάμος - Νοταρά 49, Πειραιά

Βάπτιση -  Νοταρά 36 & Φίλωνος 37, Πειραιάς

ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Γάμος 210 4173784

Βάπτιση 210 4117363, 210 4172120

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ

info@maribel.gr

Πληροφορίες

Η εύρεση του τέλειου νυφικού είναι μία από τις σημαντικότερες επιλογές μίας μέλλουσας νύφης και στο κατάστημα Maribel γίνεται μία εύκολη υπόθεση.

Αφού καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210-4173784 και σύμφωνα με το πρόγραμμά σας θα ορίσετε το ραντεβού σας. Την ώρα του ραντεβού με την βοήθεια του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού μας θα ξεκινήσετε την αναζήτηση για το νυφικό των ονείρων σας. Είναι σημαντικό να είστε στην ώρα στο ραντεβού.

Για οποιαδήποτε αλλαγή/ακύρωση του ραντεβού θα χρειαστούμε κάποια ενημέρωση. Κάθε ραντεβού κρατάει περίπου 1:30 ώρα όπου θα δοκιμάσετε τα νυφικά που έχετε επιλέξει σύμφωνα με το προσωπικό σας στυλ αλλά και τις προτάσεις από το προσωπικό μας που είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συμβουλή: Για εκείνη την ώρα επιλέξτε τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα για να έρθουν μαζί σας.

Ampelidis Hair Νυφικά